« terug naar vorige pagina

LemmerRijn

LemmerRijn is een NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk in Lemmer waarin 4 huisartsen samenwerken met 5 doktersassistentes, een verpleegkundig specialist, een praktijkondersteuner somatiek en 2 praktijkondersteuners GGZ. Als team streven wij ernaar, om in samenspraak met u, een optimale en toegankelijke gezondheidszorg te bieden. Wij zijn gehuisvest in een modern praktijkpand met ruime onderzoeks- en behandelfaciliteiten. De praktijk is bovendien het hele jaar, dus ook tijdens de vakantieperiode, tijdens kantooruren geopend.

Er is een goede samenwerking met de Friese ziekenhuizen en de daar werkende specialisten. Doordat wij een speciaal samenwerkingsverband hebben met het Reinier de Graaff Medisch Diagnostisch Centrum te Delft kunnen wij een extra service bieden door bloedafname, direct aansluitend op een consult, in de praktijk zelf te laten plaatsvinden. Daarvoor zijn de assistentes speciaal opgeleid en bevoegd.

Sinds 2013 draagt LemmerRijn het accreditatielogo van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Daarmee voldoet de praktijk aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de NHG voor verantwoorde en toetsbare eerste-lijnsgezondheidszorg.

Wegwijzer voor patiënten

  • U kunt verder kennismaken met onze huisartsenpraktijk in Lemmer en te weten komen welke functie iedereen vervult via de rubriek ‘Over de praktijk’
  • Wilt u zich inschrijven als patiënt? Ga naar het inschrijfformulier onder de rubriek ‘Contact’
  • U kunt uw afspraak online inplannen, medicijnen bestellen of een vraag stellen via de rubriek ‘Contact’
  • Algemene informatie over gezondheidszaken vindt u onder de rubriek ‘Handig’

** Omdat voorkomen beter is dan genezen, propageren wij een gezonde levensstijl **