« terug naar vorige pagina

Verpleegkundig specialist

Marja Schuttenbelt, verpleegkundig specialist en diabetesverpleegkundige

Marja Schuttenbelt werkt sinds 2004 in onze huisartsenpraktijk als praktijk/diabetesverpleegkundige. Sinds 2012, (na het afronden van de masteropleiding MANP) ook als verpleegkundig specialist met aandachtsgebied ouderenzorg.

Wanneer u belt met een lichamelijke klachten, dan kan het zijn dat u (in overleg en afhankelijk van de klacht) bij Marja op het spreekuur wordt geplaatst. Marja is als verpleegkundige specialist opgeleid om zelfstandig te werken en in goed overleg taken van de huisarts over te nemen. Daarnaast heeft Marja als verpleegkundig specialist onder meer de aandachtsgebieden ouderen zorg, cardiovasculair risicomanagement en de complexe diabeteszorg. Marja werkt nauw samen met de thuiszorgorganisaties in Lemmer en andere professionals in de eerste en tweede lijn gezondheidszorg.

Marja werkt op de maandag, dinsdag, donderdag en 1x per 2 weken op de vrijdag. 

Spreekuur Suderigge

Marja heeft iedere dinsdagmiddag spreekuur (op afspraak) in zorgcentrum Suderigge. Dit spreekuur is bedoeld voor de bewoners van Suderigge en de seniorenwoningen in de omgeving.

Seniorenspreekuur

Oudere patiënten boven de 65 jaar kunnen voor tal van vragen met betrekking tot de gezondheid, zorg en leefsituatie een afspraak maken op het seniorenspreekuur op de praktijk LemmerRijn of indien nodig een huisbezoek aanvragen.